Wie?

Ben jij docent binnen de opleiding Commerciële Economie, Finance & Control, International Business of Bedrijfskunde en heb je ideeën over hoe jouw vakgebied of opleiding toekomstbestendiger gemaakt kan worden? En lijkt het je leuk gelijkgestemde collega’s van andere scholen te ontmoeten? Schrijf je dan hier in voor een workshop!

Wat?

In deze sessie willen we aan de hand van het Three Horizons Framework met jullie nadenken over hoe toekomstbestendig hbo economie onderwijs eruit kan zien en hoe we daar zouden kunnen komen. Wat moeten we hiervoor behouden van het huidige curriculum? Wat moeten we juist loslaten? En wat moet er absoluut in? We sluiten af met pizza en drankjes.

Wanneer?

Op 9, 10, 16, 17 of 19 januari van 16:00-18:00. Je hoeft er maar bij één aanwezig te zijn maar geef het vooral aan als je meerdere data beschikbaar bent. We zoeken namelijk naar een mix van docenten uit verschillende opleidingen.

Waar?

Het midden van het land (Utrecht of Amersfoort), exacte locatie nog nader te bepalen. Alleen de workshop van 19 januari is online.

Voor vragen kun je terecht bij:
Rosa van As (rosa.van.as@ourneweconomy.nl) of
Magid el-Massoudi (magid.el.massoudi@ourneweconomy.nl)