Ambassadeurschap

Word jij een ambassadeur van de Nieuwe Economie?

Wat is een ambassadeur?

De invulling van een ambassadeurschap is flexibel. Het gaat om de bijdrage die je kunt leveren aan het bereiken ons gezamenlijke doel: een economie die past binnen de grenzen van de Aarde en die voorziet in goede levens voor iedereen, nu en in de toekomst.

Wat doen ambassadeurs?

Ben jij enthousiast over een Nieuwe Economie, dan kun je ons helpen door mensen in jouw omgeving hier ook enthousiast over te maken! Dat kan op verschillende manieren:

1. Vertel zelf het verhaal

Kun je goed een verhaal overbrengen en vind je het fijn om mensen te inspireren door kennis uit te wisselen met mensen in je omgeving? Wij willen graag onze presentatiematerialen met je delen. Neem daarvoor contact met ons op.

2. Organiseer een bijeenkomst

Ben je meer een doener? Dan kun je natuurlijk ook een bijeenkomst organiseren rondom het thema Nieuwe Economie. Wij kunnen dan zorgen dat er iemand bij jullie langskomt met een inspirerende presentatie en die een boeiende discussie kan leiden. Dit kun je ook via ons contactformulier aanvragen.

3. Vervolgstappen zetten

Het blijft niet bij verhalen vertellen: er moet nog veel meer gebeuren. Je kunt ook bijeenkomsten organiseren met gelijkgestemden om vervolgstappen te zetten. Dat kunnen hele concrete dingen zijn als het organiseren van Repair Cafées, energie- of zorgcoöperaties, lezingenreeksen en buurtbijeenkomsten. Kijk ter inspiratie naar initiatieven en organisaties bij De Grote Transitie en de Duurzame Doorbraak.

4. Help trainingen verspreiden met een kortingscode

Ben jij enthousiast over de Nieuwe Economie en vind je het leuk om meer mensen enthousiast te maken? Je kunt onze online trainingen ook aanbevelen in jouw netwerk. Neem contact op met ons en we zorgen dat jij een (persoonlijke) kortingscode krijgt waarmee je binnen jouw netwerk de online trainingen van ONE kunt aanbieden met 25% korting!