Trainingen

Online training Meedoen in de Nieuwe Economie

De Nieuwe Economie, wat is dat eigenlijk? Gaat het over Bitcoins of over subsidie aan windmolens? Nou, dat allebei niet, maar heeft er natuurlijk wel mee te maken. Voor iedereen die op zoek is naar wat meer informatie, is er nu eindelijk een oplossing. Voor de eerste kennismaking met de Nieuwe Economie hebben we online een leuke training die je in de eigen tijd kunt volgen in een tempo dat bij jou past.

In deze training maken we het niet te ingewikkeld. Jij krijgt een beter beeld van wat ‘de economie’ is, wie jij bent in de economie en wat de Nieuwe Economie is. Vervolgens bestudeer je meerdere manieren om die Nieuwe Economie vorm te geven. En tot slot bestudeer je, door het beluisteren of lezen van verschillende interviews die we speciaal voor deze training hebben opgenomen. Je hoort mensen die in de praktijk bezig zijn met Nieuwe Economie in diverse rollen. Van beleidsmaker tot ondernemer en van burger tot docent. Aan de hand van deze voorbeelden kun je gaan bedenken hoe jij de theorie ook in de praktijk kunt brengen!

€0,00

Online training – Meedoen in de Nieuwe Economie

Deze online training is een kennismaking met de Nieuwe Economie. Je leert over de impact van ons economisch denken op de Aarde en maatschappij. En je krijgt een goed inzicht in hoe jij mee kunt doen in de transitie naar een Nieuwe Economie.

Trainingen Nieuwe Economie voor organisaties en bedrijven

In onze trainingen krijg je inzichten aangereikt en ga je actief aan de slag met oefeningen. De trainingen zijn zeer interactief. We stimuleren bovendien de deelnemers om een onderling netwerk op te bouwen. In aanvulling op de bijeenkomst krijgen deelnemers toegang tot alle presentatiematerialen, oefeningen en artikelen. Zo wordt iedereen ondersteund bij het geven van eigen presentaties.

De trainingen voor organisaties en bedrijven zijn altijd maatwerk. We kunnen putten uit ruim voldoende presentatiematerialen, oefeningen en ondersteunende materialen. We kunnen een training op locatie combineren met onze online materialen of we zorgen voor een setting die meer op een workshop lijkt rondom een specifiek thema of project binnen de organisatie.