Financiering

Steun ons!

Sta jij achter de ideeën van Our New Economy? Vind je het ook belangrijk dat het denken over de economie ingrijpend moet worden veranderd? Dan kun je ons ook zelf helpen met een financiële bijdrage. Samen brengen we de transitie naar een Nieuwe Economie dichterbij!

Stichting Our New Economy heeft de ANBI-status, het RSIN-nummer is 852199703.

Maak eenvoudig een donatie aan stichting Our New Economy. Bepaal zelf hoeveel je wilt doneren aan ONE – eenvoudig via iDeal. Je krijgt ook een bevestiging in de mail (handig voor je belastingaangifte).

Doneer Direct

Direct Doneren wdgk loader image


Liever geen iDeal? Iedere bijdrage is welkom! Je kunt ook een donatie overboeken op bankrekeningnummer: NL 27 TRIO 0197 6010 65 t.n.v. stichting Our New Economy

Deze organisaties maken onze projecten financieel mogelijk

Een aantal project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiering van de Goldschmeding Foundation vanuit het programma Menswaardige Economie. Dat programma faciliteert en versnelt de transitie naar een nieuw economisch denken en doen. Dat is gericht op de reële economie vanuit een relationeel perspectief en vanuit waarden zoals gemeenschap, meervoudige waardecreatie, bloei en welzijn. Daarin wordt rekening gehouden met de belangen van alle bij een onderneming en samenwerking betrokken stakeholders.

Het Center for Economystudies ontvangt financiering van Dezernat Zukunft e.V., waarmee wij onderdeel worden van het groeiende European Macro Policy Network (EMPN). De middelen voor het European Macro Policy Network zijn verstrekt door het in de VS gevestigde Open Philanthropy Project.

Dankzij een schenking van Triodos Foundation kan Our New Economy in 2023 werken aan een concreet curriculumontwerp voor voortgezet onderwijs economie. Een curriculum dat niet markt, geld en bbp centraal stelt, maar de economie als geheel ziet en het welzijn van mens en natuur centraal stelt. Dit document is input voor de curriculumcommissie examenprogramma voortgezet onderwijs voor het vak economie.