Stage en scriptie Nieuwe Economie

Our New Economy wil onderzoek, onderwijs en praktijk rondom het thema Nieuwe Economie verbinden. Voor afstudeeropdrachten betekent dit dat we graag studenten die gaan afstuderen, scriptiebegeleiders en praktijkbeoefenaars bij elkaar brengen. We zetten het ONE netwerk in om studenten die een scriptie gaan schrijven te koppelen aan urgente en waardevolle onderzoeksvragen van docenten, onderzoekers en organisaties.

Student of net afgestudeerd?

Wil jij met je afstudeeropdracht bijdragen aan de Nieuwe Economie?

Op dit moment staan de onderstaande vacatures open. Hou onze kanalen in de gaten, want we werken dit continu bij met nieuwe vacatures.

Als je interesse hebt in een vacature, neem dan rechtstreeks contact op met de contactpersoon van de organisatie (de contactgegevens vind je altijd in de vacaturetekst).

Publiceren van interessante onderzoeksresultaten

Heb je een onderzoeksopdracht gedaan en moet de wereld jouw resultaten echt kennen? Door te publiceren op het platform van ONE creëren we publiciteit voor interessante onderzoeksresultaten.

Ben jij in 2021 afgestudeerd of in 2022 gestart en wil je jouw onderzoeksresultaten graag met ons delen in een blog? Neem dan contact op met ons.

Docent, onderzoeker of organisatie?

Ben je onderzoeker en heb je een Nieuwe Economie vraag? Of heb je in jouw organisatie een meer praktische vraag en wil je hiervoor in je organisatie een afstudeerplaats creëren? Neem dan ook contact op via bovenstaande button.