Veel gestelde vragen bestellingen

Klik op de veel gestelde vragen over bestellingen om ze uit te klappen.

Ja, maar voor eigen gebruik.

We kunnen ons voorstellen dat het voor jouw specifieke klas of school fijn kan zijn om een stuk tekst op een Powerpoint slide iets anders op te schrijven, of wellicht wil je een eigen slide toevoegen aan de presentatie. We denken dat jij als professional een goed inzicht hebt in wat jouw klas op dat moment nodig heeft.

We hebben vanuit Our New Economy en Day For Change op basis van onze ervaring in het onderwijs de materialen zo opgesteld. Ook hebben we verschillende test-runs gedaan met een groep leerlingen en we hebben feedback gevraagd van een aantal docenten. Hierna hebben we het materiaal definitief gemaakt. Ook houden we mogelijkheden voor updates bij. Dat kan gaan om nieuwe ontwikkelingen of het aanpassen op basis van feedback vanuit scholen. Laat het ons zeker weten als je merkt dat het materiaal op punten nog te verbeteren is.

Het materiaal dat we jou toesturen is door ons ontwikkeld met gebruik van bronmateriaal waarvoor wij de copyrights correct hebben geregeld. Het is echter niet toegestaan om materialen uit de lessen te halen (en zelf door te ontwikkelen) voor verkoop van nieuwe onderwijsmaterialen onder een ander label.

Tag: aanpassen
Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.