Veel gestelde vragen bestellingen

Klik op de veel gestelde vragen over bestellingen om ze uit te klappen.

Veel gestelde vragen over Lesbrieven (6)

Je krijgt van ons alle materialen digitaal. Maar maak je geen zorgen over een volle mailbox. Na betaling van de bestelde materialen ontvang je van ons (automatisch) een mail met daarin verschillende linkjes naar de materialen van de lesbrief die je hebt besteld.

Door in de mail op de linkjes te klikken wordt het materiaal gedownload op de computer waar je vanaf werkt. Zorg dat je de bestanden goed opslaat, zodat je ze zelf makkelijk kunt terugvinden.

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Kijk allereerst even of de bestelling wel goed is afgerond. Is er wél een bedrag afgeboekt van jouw rekening? Als er geen afboeking heeft plaatsgevonden, dan is er ook geen transactie geweest (1). Kennelijk is het proces dan voortijdig afgebroken en zit er niets anders op dan nogmaals de bestelling invoeren. Een enkele keer zit er storing in iDeal en daar kunnen we helaas niets aan doen.

Uiteraard gaan we er vanuit dat je in jouw SPAM-map hebt gekeken? We weten dat hier af en toe een bestelling belandt. Dit ligt overigens niet aan de mail maar aan de instellingen van jouw provider of werkgever.

Mocht ook de SPAM-map leeg zijn, dan is er iets anders aan de hand. Dat is natuurlijk vervelend, maar dat gaan we netjes oplossen. Neem dan contact op met ONE via het contactformulier. Gebruik daar hetzelfde email-adres als voor jouw bestelling, dan kunnen wij gelijk even kijken wat er mis is gegaan. Zet voor de zekerheid ook je telefoonnummer in het bericht, dan kunnen we je ook bellen.

(1) Het kan zijn dat we een korte tijd een lesbrief met een actiecode gratis versturen, dan kun je deze check natuurlijk niet uitvoeren.

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

De functionaliteit van terugkerende klanten met een wachtwoord blijkt niet goed te werken. Bovendien loopt het bestelproces vast als je het oude wachtwoord niet meer wist. Daarom ondersteunen we deze functie op dit moment niet en vragen we je een aantal gegevens weer opnieuw in te vullen.

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Ja, deel het met jouw directe collega’s.

Het bestellen van één of meer lesbrieven doe je voor de onderwijsinstelling waar je werkt. Het kan zijn dat je de enige economiedocent bent, of dat je een team hebt met parttime collega’s. Het is natuurlijk voor ons ook niet te controleren. En dat vinden we niet erg.

Het is echter niet de bedoeling dat je het materiaal gaat doorsturen naar docenten op andere scholen die je toevallig kent. Dan lopen wij de inkomsten mis en die gebruiken wij juist weer om nieuwe materialen te ontwikkelen!

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 1
Thumbs Down Icon 0

Ja, maar voor eigen gebruik.

We kunnen ons voorstellen dat het voor jouw specifieke klas of school fijn kan zijn om een stuk tekst op een Powerpoint slide iets anders op te schrijven, of wellicht wil je een eigen slide toevoegen aan de presentatie. We denken dat jij als professional een goed inzicht hebt in wat jouw klas op dat moment nodig heeft.

We hebben vanuit Our New Economy en Day For Change op basis van onze ervaring in het onderwijs de materialen zo opgesteld. Ook hebben we verschillende test-runs gedaan met een groep leerlingen en we hebben feedback gevraagd van een aantal docenten. Hierna hebben we het materiaal definitief gemaakt. Ook houden we mogelijkheden voor updates bij. Dat kan gaan om nieuwe ontwikkelingen of het aanpassen op basis van feedback vanuit scholen. Laat het ons zeker weten als je merkt dat het materiaal op punten nog te verbeteren is.

Het materiaal dat we jou toesturen is door ons ontwikkeld met gebruik van bronmateriaal waarvoor wij de copyrights correct hebben geregeld. Het is echter niet toegestaan om materialen uit de lessen te halen (en zelf door te ontwikkelen) voor verkoop van nieuwe onderwijsmaterialen onder een ander label.

Tag: aanpassen
Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Our New Economy is, net als Day for Change, een stichting zonder winstoogmerk. Onze financiering bestaat voor een deel uit projectfinanciering, dat zijn subsidies of fondsen.

Een ander deel van onze financiering bestaat uit donaties. In de afgelopen jaren hebben we dankzij deze donaties verschillende producten (zoals deze lesbrieven) kunnen ontwikkelen. Dat willen we blijven doen, maar we weten niet zeker hoeveel donaties er ieder jaar binnen zullen komen. Om die reden vragen we een bescheiden bijdrage voor de professionele producten die wij leveren. Je bent dus eigenlijk ook een beetje donateur en we zijn je daarvoor erg dankbaar!

Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.