Actieve Burger

Ben jij al supporter van de Nieuwe Economie? Of weet je nog niet of het idee van een nieuwe economie aansluit bij jouw eigen waarden? Waar je ook staat, bij ONE kun je altijd terecht om je te laten inspireren, informeren en activeren. Dus ben jij op zoek naar meer informatie of heb je concrete vragen of uitdagingen, dan ben je hier op de juiste plek.

Waar sta je nu?

Ik wil meer van weten van Nieuwe Economie

Ben je nog helemaal nieuw op het gebied van de Nieuwe Economie, maar spreekt het idee je aan? We hebben voor jou een online training Nieuwe Economie voor Beginners. Laagdrempelig en interactief. Ook krijg je daar voorbeelden van mensen die in de praktijk bezig zijn met Nieuwe Economie. Wil je regelmatig even wat bijgepraat worden? abonneer je dan gelijk op onze podcast. En je kunt je zeker op onze nieuwsbrief abonneren. We houden je ook op de hoogte van ontwikkelingen en de initiatieven van andere actieve burgers.

Ik wil het gesprek met anderen aangaan over de Nieuwe Economie

Als je graag het gesprek aangaat met anderen over de Nieuwe Economie kun je gebruik maken van onze Veelgebruikte Argumenten. Hier vind je bruikbare antwoorden op een aantal veel gebruikte bezwaren en argumenten tegen verandering. Zo sta je sterker in het gesprek en kom je sneller tot de kern. Deze argumenten gebruiken we ook voor onze podcasts, dus je kan ook luisteren in plaats van lezen. Heb je zelf een vraag of suggesties voor vaak gebruikte (tegen) argumenten? Neem dan graag contact met ons op.

Ik ben al actief met een project of initiatief

Ben jij al actief in jouw buurt of verenging met de verduurzaming of met sociale projecten? Kies je graag voor een andere insteek dan ‘zo doen we het altijd’ of heb je een idee daarvoor? Dan leren we graag van jouw ervaringen en geven we jouw project graag een podium.

Heb je vragen of zoek je samenwerking? ONE bestaat uit een netwerk van denkers en doeners. We kijken graag hoe we je kunnen helpen met jouw project of initiatief. Neem contact op en vertel ons erover, zodat we samen verder kunnen komen.

En wil je inspiratie opdoen via andere projecten? Binnenkort komt hier onze pagina met andere initiatieven.

Ik wil ambassadeur worden van de Nieuwe Economie

Ambassadeur van de Nieuwe Economie ben je een paar minuten per jaar of 24 uur per dag. Dat is aan jou! Het gaat om de bijdrage die je wil en kunt leveren aan het bereiken ons gezamenlijke doel: een economie die past binnen de grenzen van de Aarde en die voorziet in goede levens voor iedereen, nu en in de toekomst. ONE voorziet haar ambassadeurs van goede informatie. We verbinden je met gelijkgestemden en dat kan jou weer verder helpen.